Considerations To Know About محافظ برق
Considerations To Know About محافظ برق
Blog Article
محافظهای برق برای اولین بار در دهههای ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ معرفی شدند و در ابتدا فقط در تجهیزات حساس و مهم مورد استفاده قرار میگرفتند. اما با گذر زمان و توسعه تکنولوژی، استفاده از محافظهای برق گسترش یافت و امروزه تقریباً در تمامی دستگاههای الکتریکی خانگی و صنعتی استفاده میشوند.
محافظ برق ساختمان یکی از تجهیزات بسیار مهم و حیاتی در صنعت برق به حساب میآید. در صنعت برق در راستای تأمین ایمنی جانِ انسان و همچنین سلامتِ عملکرد تجهیزات الکتریکی از قطعات و تکنیکهای مختلفی بهرهگیری میشود.
محافظ برق هوشمند همچنین یک نوع تایمر است که در زمانهایی که شما بر روی آن مشخص میکنید، وظیفه قطع و وصل کردن لوازم برقی را بر عهده میگیرد.
همچنین ببینید : بهترین مارک قرص اسپیرولینا خارجی و داروکده برای لاغری و چاقی با قیمت
این محصول با عملکرد رلهای و مشخصات فنی دقیق، از بروز آسیب به دستگاههای ارزشمندتان در اثر افت ولتاژ، افزایش ولتاژ و دیگر اختلالات برق جلوگیری میکند.
دستگاههایی که به محافظ نیاز دارند را بررسی کنید: پیش از اینکه اقدام به خرید محافظ برق دیجیتال کنید باید وسایل الکترونیکی خود را چک کنید و بررسی کنید که چه نوع محافظ برقی برای آنها مناسب است؛ برای مثال محافظ یخچال نسبت به محافظ تلویزیون تفاوتهای اساسی دارد و به جریان برق قویترین نیاز دارد.
علاوه بر این میتواند جهت حفاظت از باتریهای ادوات قابل شارژ نیز مورد استفاده قرار گیرد.
این پریزها به گونهای طراحی شدهاند که با اکثر دوشاخهها سازگار باشند و برای استفاده با انواع دستگاههای خانگی، کامپیوتر، تلویزیون و سایر وسایل مناسب هستند.
این محافظ ها علاوه بر دارا بودن سه چراغ قبلی، دارای یک نمایشگر دیجیتالی نیز هستند که در صورت وقوع شرایط غیر طبیعی اقدام به نشان دادن اطلاعاتی نظیر میزان ولتاژ برق شهری و نمایش مدت زمان تاخیر خواهد نمود.
برای انتخاب بهترین محافظ برق ورودی ساختمان، نیاز به ارزیابی دقیق نیازهای خاص ساختمان و دستگاه های متصل دارید.
توضیحات مشخصات پرسش و پاسخ توضیحات نقد و بررسی تخصصی
محافظ هوشمند هادرون به عنوان یک محافظ دقیق، از تکنولوژی ریزپردازنده بهره میبرد تا کیفیت برق را بررسی کند و در صورت بروز مشکلات، از آسیب به دستگاههای متصل جلوگیری کند. از مزایای دیگر این محافظ، سرعت بالای آن در واکنش به تغییرات ناگهانی برق است.
چیزی که مشاهده می کنید، تجهیزات داخل یک تابلوی کلید مینیاتوری (جعبه فیوز) است. اگر آموزش های قبلی را مشاهده کرده باشید، محافظ برق ساختمان تمام تجهیزات به چشم شما آشناست، بجز تجهیز دوم از سمت راست. تجهیز سوم هم که یک کنتاکتور ۳فاز (یا شاید تکفاز) است.
اگر محافظ برق ساختمان مجهز به اتصال ارت بوده فقط کافیست که یک انشعاب از شینه ارت به ترمینال ارت اتصال دهید.